Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر - گروه استان ها: چهارمحال و بختیاری یکی از استان های جنوب غربی کشور است که در ارتفاعات زاگرس قرار دارد. این استان دارای کوه ها و قله های بسیار مرتفع از جمله زردکوه، جهانبین، کوه رخ، کوه سیاسرد و... است.

 داشتن ارتفاعات بسیار بلند و همچنین دشت های سرسبز در اطراف کوه ها زمینه را برای انجام ورزش های هوایی از جمله پاراگلایدر و کایت سواری در این استان فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پاراگلایدر یک ورزش هوایی به شمار می رود که طی یک دهه گذشته در کشور توسعه یافته و ورزشکاران بسیار زیادی را در استان های مختلف تهران، اصفهان و... به خود جذب کرده است.

 وجود ارتفاعات بلند از مهمترین نیاز ها برای انجام این ورزش به شمار می رود که وجود چنین ارتفاعاتی در استان چهارمحال و بختیاری زمینه را برای توسعه این ورزش ایجاد کرده است.

ورود ورزشکاران این رشته ورزشی طی چند سال اخیر از استان های تهران و اصفهان به این استان رو به افزایش است به طوری که در حال حاضر ۱۴ سایت پروازی در این استان شناسایی شده که سایت پروازی گردنه رخ در شهر فرخ شهر مهمترین آنها است.

چهارمحال و بختیاری از توانمندترین مناطق برای توسعه ورزش های هوایی در کشور و جهان به شمار می رودیکی از پیشکسوتان رشته ورزشی پاراگلایدر که از استان تهران به چهارمحال و بختیاری سفر کرده به خبرنگار مهر گفت: چهارمحال و بختیاری از توانمندترین مناطق برای توسعه ورزش های هوایی در کشور و جهان به شمار می رود.

سید علی موسوی تاکید کرد: این استان دارای قله ها و ارتفاعات بی نظیر برای انجام پروازهای بی خطر در رشته ورزشی پاراگلایدر است.

وی گفت: دشت های پایین ارتفاعات این استان مناسب برای فرود هستند و هیچ عامل خطر زایی برای فرود وجود ندارد.

این ورزشکار پاراگلایدر بیان کرد: در برخی از سایت های پروازی از جمله سایت های پروازی تهران، وجود باغات، ساختمان ها، جاده و تیرهای برق از مهمترین عوامل خطرزا در رشته ورزشی پاراگلایدر محسوب می شوند.

وی تاکید کرد: دشت های پایین ارتفاعات چهارمحال و بختیاری بدون هیچ تیر برق  و عوامل خطر زا هستند که به راحتی یک ورزشکار پاراگلایدر می تواند مرحله فرود را انجام دهد.

وی یادآور شد: رشته ورزشی پاراگلایدر می تواند زمینه توسعه بیشتر استان چهارمحال و بختیاری را مهیا و زمینه را برای ورود ورزشکاران خارجی و انجام مسابقات بین المللی را  در این استان فراهم کند.

۱۴سایت پروازی در استان چهارمحال و بختیاری شناسایی شده است

 دبیر کمیته ورزش های هوایی چهارمحال و بختیاری در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه رشته ورزشی پاراگلایدر در استان چهارمحال و بختیاری در حال توسعه است، بیان کرد: ۱۴ سایت پروازی در استان چهارمحال و بختیاری شناسایی شده است.

ابوذر امیدی مقدم افزود: در حال حاضر پنج سایت پروازی در این استان فعال است.

 فعالیت ۵۰ ورزشکار در رشته ورزشی پاراگلایدر

وی تاکید کرد: ورود ورزشکاران رشته ورزشی پاراگلایدر به استان چهارمحال و بختیاری افزایش یافته است و هم اکنون ورزشکاران بسیاری از کشور برای پرواز با پاراگلایدر به استان چهارمحال و بختیاری سفر می کنند.

وی گفت: ۴۵ ورزشکار مرد و پنج ورزشکار زن در رشته ورزشی پاراگلایدر در چهارمحال و بختیاری فعالیت می کنند.

سایت های پروازی استان چهارمحال و بختیاری در زیباترین نقاط گردشگری چهارمحال و بختیاری قرار دارند که بر جذابیت های انجام ورزش های هوایی در این استان افزوده است.

کد خبر 4293785

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری پاراگلایدر شهرکرد بوشهر کرمانشاه گرگان شیراز خرم آباد خطبه های نماز جمعه شهرکرد برجام یاسوج بارش باران کهگیلویه و بویراحمد مشهد اشتغال مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۶۰۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این جنگنده ایرانی را با اف ۳۵ و اف ۲۲ مقایسه نکنید

به گزارش تابناک به نقل از برنا، تصویر ماهواره‌ای جدید از یک جت ناشناس اما شبیه به پلتفرم جنگنده قاهر ۳۱۳ بر روی باند فرودگاه اختصاصی «هِسا (هواپیماسازی ایران)» از صنایع زیر مجموعه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح نشان می‌دهد که احتمالاً پهپاد جت قاهر در حال گذراندن تست‌های پروازی است.
 

یک تصویر ماهواره‌ای جدید سبب شد برخی رسانه‌ها از آن باعنوان «حضور یک جت ناشناس شبیه به پلتفرم جنگنده قاهر ۳۱۳» یاد کنند؛ جنگنده‌ای که بر اساس خبر خبرگزاری برنا، از «روی باند فرودگاه اختصاصی هِسا (هواپیماسازی ایران)» تصویربرداری شده و این خبرگزاری این احتمال را مطرح کرده که جنگنده یادشده «احتمالا پهپاد جت قاهر و در حال گذراندن تست‌های پروازی» است.

سال گذشته رئیس سازمان صنایع دفاع در نشست خبری در پاسخ به سوالات پیرامون وضعیت طرح جنگنده قاهر اعلام کرد که پروژه هواپیمای قاهر در نقش هواپیمای بی‌سرنشین ظهور خواهد کرد. به گفته رئیس سازمان صنایع دفاع «پروژه قاهر در حال حاضر در فناوری به بلوغ کامل رسیده اما در محصول تنوع ایجاد کردیم و مدل‌های بی‌سرنشین نیز در حال طی فرایند ساخت و آزمایشات است.»

وی افزود: «اواسط سال آینده از نسخه‌هایی از این هواپیما رونمایی خواهد شد. ما نسخه‌های این هواپیما را با نیاز دو نیرو تطبیق دادیم و با توجه به نیاز آن‌ها تغییراتی در هواپیما ایجاد کردیم. حال تصاویر جدید ماهواره‌ای حاکی از انجام تستهای پروازی یک پلتفرم ناشناس اما شبیه به قاهر در فرودگاه صنایع هسا است که احتمالا مدل بی‌سرنشین جنگنده قاهر ۳۱۳ باشد.»

ویژگی مهم قاهر ۳۱۳
از نسخه بی‌سرنشین جت جنگی قاهر می‌توان در انواع ماموریت‌های تهاجم زمینی و پشتیبانی نزدیک و گشت و عملیات‌های دریایی و همچنین به‌عنوان جت شناسایی و گشت هوایی نیز استفاده کرد. این امکان کاهش هزینه‌ها برای یک نیروی هوایی در جایگزینی با هواپیمای با سرنشین را در نتیجه خود دارد و تعداد قابل توجهی از این جت بی‌سرنشین را می‌توان در خدمت گرفت و با ریسک جانی کمتر برای خلبان و تمرکز و دقت بیشتر به انجام ماموریت‌های هوایی پرداخت.

مزیت‌های جنگنده ایرانی
قاهر۳۱۳ قرار است جنگنده کوچک و سبکی باشد که به بدنه نیروی هوایی ایران کمک کند پس قیاس آن با اف۳۵ و اف ۲۲ کار بیهوده و غلطی است. حمل سلاح‌های نسبت کم با توجه به فیزیک این جنگنده ایرانی کاملا منطقی است و قرار است قاهر در ارتفاع پایین و ساختار دفاعی به ایران کمک کند.

طول قاهر۳۱۳.۱۴ متر و عرض آن ۵ متر عنوان شد. این جنگنده یک هواپیمای تک‌موتوره و تک‌سرنشین بود که در زمان رونمایی آن عنوان شد این جنگنده دارای سطح مقطع راداری کم است و در بدنه آن از مواد پیشرفته استفاده شده است، همچنین عنوان شده بود این جنگنده قادر است از انواع تسلیحات بومی استفاده کند و قابلیت پرواز در ارتفاع پست را نیز دارد.

 

دیگر خبرها

  • حضور داور چهارمحال و بختیاری درمسابقات انتخابی تیم ملی اسکیت سرعت
  • این جنگنده ایرانی را با اف ۳۵ و اف ۲۲ مقایسه نکنید
  • خبر‌های ورزشی ۱۹ اردیبهشت چهارمحال و بختیاری
  • فعالیت بیش از ۷۰۰ گروه جهادی در چهارمحال و بختیاری
  • حسینی: والیبال ایران باید از جایگاه جهانی خود دفاع کند
  • ایجاد ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری
  • اهتزار پرچم متبرک حرم مطهر رضوی در جوار شهدای گمنام بام ایران
  • تجلیل از ۵۳ معلم نمونه چهارمحال و بختیاری
  • فعالیت سامانه بارشی جدید امروز در چهارمحال و بختیاری
  • جمع آوری روغن زیتون از بازار چهارمحال و بختیاری